Inschrijven camp

Nog maar 10 plekken beschikbaar!

Hierbij geef ik mijn zoon/dochter toestemming om deel te nemen aan het JD Basketball Camp. De organisatie en haar personeel kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor enig verlies van spullen. Ik begrijp dat de organisatie al het mogelijke doet qua verzorging voor de deelnemers en kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele blessures. Tevens geef ik de organisatie toestemming, om ingeval van een blessure of ongeluk, medische hulp te verlenen of medische hulp in te schakelen zoals een ambulance, arts of fysiotherapeut. (gedurende het kamp zal er een fysiotherapeut aanwezig zijn) Het is de verantwoordelijkheid van de ouders/verzorgers om de organisatie te informeren indien speler/speelster een blessure heeft of medische indicatie.

We slaan uw gegevens enkel op voor de administratie van het camp. Wij delen of verstrekken deze informatie niet aan derden.

Binnen 3-5 werkdagen ontvangt u per e-mail bevestiging inclusief factuur en algemene voorwaarden. Na betaling van de factuur is de inschrijving definitief.