Coaches

” The most difficult thing to learn was what it meant to be a professional. The day in and day out work that requires was a lesson i learned over time. “

Jason begon met basketball op een camp, net als dit, al op hele jonge leeftijd. Van jeugdcompetities in Omaha, Nebraska naar de University of Nebraska at Lincoln, om vervolgens via Duitsland en Ijsland zijn weg te vinden naar Groningen waar speelde van 2009 tot 2020. In Groningen is hij 5 kampioen geworden en 6 keer all-star van de Nederlandse competitie.

Hij wil graag zijn ervaringen delen die hij heeft opgedaan door voor vele goede coaches te mogen basketballen. Ook neemt hij je graag mee in de reis die hij heeft gemaakt om te leren wat het echt betekend om de voorbeeldige basketball pro te zijn waar hij om bekent staat.

Hij leerde de waarde van zijn harde werk, en ziet dit kamp als een uitgelezen kans om uit te leggen dat je inzet bepaalt wat je terug krijgt.

Zie ook de indrukwekkende erelijst van JD!

Volg Jason op Facebook en Instagram.

” when you put in the time, effort, and most importantly: love the process. Then you can make even the hardest goals reachable. “

Ex College en professionele Basketballer en nu de hoofdcoach van Donar, Matthew Otten, kent het klappen van de zweep.

Afkomstig uit Las vegas, Nevada opgegroeid in California, speelde College voor San Fransisco State en won een kampioenschap in Groningen in 2010.

Coach Matthew ontdekte al snel als speler, maar nu ook als coach dat het moeilijkste, maar ook het belangrijkste voor elke speler is om consistent te zijn in je leerprocess.  Welke routine van gewoontes laat jou groeien. Ben je gemotiveerd er voor? kan je het volhouden? en vind je het leuk?

Zijn antwoorden pikte hij op tijdens zijn indrukwekkende reis over de wereld met zijn basketball carrière, onder andere samen met Jason Dourisseau in Groningen. Hij kan dit  als geen ander overbrengen op spelers die met dezelfde vragen zitten.

Volg Matthew en zijn team komend seizoen bij Donar!

And follow his Facebook here.

 Neem de verantwoordelijkheid over je eigen leerproces ”

Ex professionele speler in de Dutch Basketball league en Serie C in Italie, en nu hoofdcoach bij Aris. Misschien ook wel bekend om zijn dunk kunsten en shows over de hele wereld.

Docent, sportpsycholoog en RTC Coach. Een coach die begrijpt dat lesgeven en passie delen is. Hij mocht zijn liefde voor het spelletje al op 4 continenten en in meer dan 30 landen delen.

Afkomstig van een klein clubje in Nederland, de DBL, tot skills coach in de miljoenenstad Dallas. Met basketball ervaring op alle niveaus en op alle posities. Iemand die een uniek inzicht heeft uit ervaring, en daardoor sterk is in het neerzetten van beleving en mensen te motiveren om zichzelf  elke keer weer uit te dagen.

Volg Vincent via instagram voor meer inspiratie om te trainen!

Ook kun je kijken op Facebook en volg hem komend seizoen bij Aris!