Camp info 2021

Het JD basketball camp hosted by Excercitia ’73 is gericht op kinderen van 8 tot 18 jaar. Het camp is twee dagen van 9 uur ’s ochtends tot 4 uur ’s middags in Sportcomplex Groote Veen in Eelde op zaterdag 21 en zondag 22 augustus 2021.

Fundamentals and repetition

De makkelijkste weg naar zelfvertrouwen en “big plays” op het veld? Er is geen geheim! Alle pro’s weten dat het begint met slimme herhalingen, en nóg meer herhalingen van de bewegingen die je in een wedstrijd wil doen.
Lets get to work!

Reading the game

Basketball is een reactieve sport, een verdediging geeft altijd iets weg, leer te kijken, analyseren en je voor te bereiden om alles er uit te halen wat er in zit. Luister mee naar ervaren topbasketballers, en probeer het zelf!

Body control and athletic ability

Snellere crossovers, hardere dunks en game winning 3’s! Het begint allemaal met je lichaam stapje voor stapje te conditioneren door geen dag over te slaan in de fitness, controle over je lichaam te krijgen en gericht te trainen op je sport.

Nutrition, mindset and recovery

Al dat trainen kan je lichaam uit balans halen, en daarmee ook je mindset. hoe helpen voeding, slaap en de mensen om je heen, om je weer optimaal te laten presteren.

Coaches point of view

Wat ben je voor teamgenoot, ben je coachbaar? hoe ga je om met wat jij wilt, en de rollen die er in het team zijn? Wat vind een coach nou eigenlijk?

Video breakdowns

De snelste manier om te leren, is om fouten te maken, en te zien wat je fout hebt gedaan, maar kijk je wel eens video van jezelf of van een wedstrijd? En waar let je dan op? Lets find out!

Het JD Basketball Camp hosted by Excercitia ’73 is door de combinatie van spelers en topcoaches een unieke toevoeging op je eigen trainingen! We geven trainingen voor de ervaren basketballer of nieuwkomers. Onze campers zullen de individuele aandacht krijgen die nodig is om zich te ontwikkelen en vooral om plezier te hebben in basketbal!

Inbegrepen bij het camp

  • Lunches
  • Snacks
  • Twee dagen alles leren over topsport basketball
  • Ervaren coaches en begeleiders

De investering van het twee-daagse kamp is € 119